13.03.2018

U-16 YAŞ ADANA BİRİNCİSİ SEYHAN BELEDİYESPOR

12.03.2018 Pazartesi Günü Kaynak Kardeşler Stadında oynanan U-16 yaş finalleri nefes kesti. Çekişmeli geçen mücadeleler sonucunda Adana İl Klasman Sıralaması da belli oldu.

İlk maçta Adana 3.lüğü için Kuzey Adanaspor ile Adanaspor A.Ş. karşı karşıya geldiler. Sahadaki mücadeleyi çok sayıda aile ve taraftar izledi. Müsabaka sonunda Adanaspor A.Ş. rakibi Kuzey Adanaspor'u 3-1 yendi ve Adana 3.sü oldu.

Final müsabakasında ise Play Off A Grubu birincisi Seyhan Belediyespor İle Play Off B Grubu birincisi Kanaryaspor karşı karşıya geldiler. Son derece tempolu geçen mücadele sonunda, her iki yarıda bulduğu goller ile müsabakayı Seyhan Belediyespor 2-0 kazanarak Adana Şampiyonu oldu. 

Bu sonuçların ardından ilimizi Türkiye Şampiyonasında Seyhan Belediyespor ile ikinci olan Kanaryaspor temsil edecekler.

Her iki takıma Türkiye Şampiyonasında başarılar diler; Müsabakada kolu kırılan Seyhan Belediyespor Kulübü futbolcusu Okan ERDOĞAN'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Düzenlenen törenlerde derece yapan dört takıma da kupaları takdim edildi. Şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Dt Ahmet BOZAN ile Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Kadir ÖZDEMİR birlikte takdim ettiler. İkncilik Kupasını Kanaryaspor' a Yüreğir Spor İlçe Müdürü Ekrem ULU, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ARAT ve Futbol İl Temsilcisi Bülent OYMACI birlikte verdiler. Üçüncü olan Adanaspor A.Ş. ise kupasını Futbol İl Temsilcisi Bülent OYMACI ve Kuzey Adanaspor Antrenörü İhsan UYARLAR verdiler. Dördüncü olan Kuzey Adanaspor 'a kupasını ASKF Yönetim Kurulu üyesi İbrahim TÜTEN ile TÜFAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Gazi YALÇIN ile Adanaspor A.Ş. U-16 Hocası Serkan BEKİROĞLU verdiler.