12.03.2018

U-12 YAŞ ADANA ŞAMPİYONU KANARYASPOR

U-12 yaş Adana şampiyonluğu final müsabakaları 10.03.2018 Cumartesi Gündüz Tekin Onay Tesislerinde oynandı. Adana 3.-4. lük müsabakasında Büyükşehir BldSpor ile Adana Demirspor karşılaşması oynandı. Çok çekişmeli geçen müsabaka sonucunda Büyükşehir BldSpor rakibini 4-3 ile geçerek Adana 3.sü oldu. Müsabaka sonunda düzenlenen törenle 3. ve 4. olan takımlara kupaları ailelerinin yoğun katılımı ile ASKF Başkanı Ahmet BOZAN ile Gazeteci  Adnan ERCAN ve ASKF Yöneticileri tarafından takdim edildi. 

Final müsabakasında ise Gençlerbirliği ile Kanaryaspor karşı karşıya geldiler. Yoğun bir seyirci kitlesinin olduğu müsabayı Kanaryaspor 3-1 kazanarak Adana şampiyonu oldular. Müsabaka bitimi düzenlenen törende konuşan ASKF Başkanı Ahmet Bozan: Bugün burada bu evlatlarımızı spora kazandıran ve gelişiminde çok büyük rol oynayan aileleri ve antrenörlerimizi alkışlamaya davet ediyorum. Katılım gösteren tüm çocuklarımıza, takımlarımıza, yöneticilerimize ve hocalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum,dedi.

Şampiyon olan Kanaryaspor'a ve 2. olan Gençlerbirliği'ne kupalarını yönetim ve il temsilcisi Bülent OYMACI ile birlikte veren BOZAN: Takımlarımızı kutluyoruz, dedi.