19.10.2021

SPOR PAYDAŞLARI VE TÜM BRANŞLAR AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

ANLAMLI AÇILIŞ

Başkanımız Dr Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Yeni Adana Stadyumunda "2021-2022 Sezonu Spor Paydaşları ve Tüm Branşlar Açılış Töreni ve Gala Gecesine" katılarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Birlik ve beraberlik olgusunun öne çıktığı törende Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar, Bir olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geldiğim günden bu yana beraberlik duygusu içinde olmak bizleri mutlu etmiştir, dedi.

ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan ise, Tüm Paydaşlarımız ve İl Temsilcilerimiz ile Sezonu açmak çok önemli ve anlamlı. Bu birliktelikten çok mutluyuz, dedi.

TFF Bölge Müdürümüz Akif Oflaz, yeni sezonun tüm spor camiamıza hayırlı olmasını ve sakatlıksız, centilmence, huzur içinde geçmesini temenni ediyorum dedi.

TÜFAD Adana Şube Başkan Vekili Kadir Gül, yeni sezonun hayırlı olmasını, böyle bir birlikteliğin olması sebebiyle mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Başarılı çalışmalarından dolayı ASKF Başkanı Sn. Ahmet Bozan ve Yönetim Kurululunu tebrik ediyorum dedi.

MUSADER Başkanı Ragıp Okur, yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Böyle Birlikteliğin sağlanması dolaysıyla, tüm Spor Paydaslarimiz adına Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve ASKF Başkanımıza teşekkür ederim dedi.

TFSKD Başkanı Mahmut Uzunoğlu, yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını ve tüm Paydaşlarımıza başarılar dilerim dedi.

İl Temsilcilerimiz Adına Karate İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, yeni sezonun hayırlı olmasını ve birliktelikten mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim, tüm camiamıza başarılar diliyorum dedi.

İlçe Belediye ve Gençlik Spor Şube Müdürleri, Spor Paydaşları Başkanlarımız ve Tüm Branş Temsilcilerimiz hayırlı olsun temennisinde bulundular. Kulüp Başkan ve Temsilcilerimiz ile birlikte çok sayıda spor severler de katıldı.

Tören sonrası misafirlerimize, çeşitli ikramlarda bulunarak günün anısına fotoğraf çekimleri yapıldı.