27.05.2021

ÇİNTİMAR'A SPOR STK'LARINDAN TAM DESTEK

ÇİNTIMAR'A SPOR STK'LARINDAN TAM DESTEK 

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Ahmet Bozan, göreve gelmesi kısa bir zaman olmasına rağmen yaptığı çalışmalar ile Adana sporuna büyük katkılar sağlayan, Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar’a, Adana ASKF ve Sporda STK Platformu adına ”Hizmette,Başarı Ödülü” takdim etti. 

 YOĞUN KATILIM ASKF Ali Gülleri,Kenan Kutay Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törene TFF Güney İlleri Bölge Müdürü Akif Oflaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Engin Kanber ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arat, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, İl Hakem Kurulu Başkanı Cahit Kum, ASGD Başkanı Mustafa Boz, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı Atilla Çetin, Tüm Medya Mensupları Derneği Başkanı Resul Bozkurt, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 BOZAN, “ÇİNTİMAR BU ÖDÜLÜ HAKETTİ” Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ahmet Bozan, 35.yıldönümleri nedeniyle Sporda STK Platformu ve Adana ASKF birlikteliği ile Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar’a plaket takdim etmeyi kararlaştırdıklarını ifade ederek, “ İl Müdürümüz gerçekten de kısa sürede kentimizde gönüllerde taht kurdu. Adana Sporu ve amatör spora göstermiş olduğu ilgi ve alakanın yanı sıra hizmetleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Kendisine camiamız adına çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Adana’nın, sporda daha iyi noktalara gelmesi adına elbirliğiyle güzel projelerin altına imza atacağımızı umut ediyorum” dedi.

 ÇİNTİMAR, “ÇOK MUTLU OLDUM” Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimer’da, ilk kez böyle bir plaketi almanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “ ASKF Başkanımız Ahmet Bozan başta olmak üzere bu plaketi bana uygun gören herkese teşekkür ediyorum. Kimse şahısları sevmek zorunda değil ama kurumlara saygı göstermek zorunda. Elele vererek Adanamıza daha güzel hizmetler yapabilmenin mücedelesini vermemiz gerektiği kanısındayım. Bunu da başaracağımızdan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.

 

ORTAK HAREKET ETMELİYİZ 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Engin Kanber,TÜFAD Başkanı Mehmet Sümer, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, il Hakem Kurulu Başkanı Cahit Kum, Saha Komiserleri Derneği Başkan Yardımcısı Atilla Çetin’de, Gençlik ve Spor il Müdürü Muzafer Çintimar’ın,” Hizmette,Başarı Ödülü”nü hak ettiği görüşünde olduklarını belirterek, “ Tek bir amacımız bulunmakta. O’da,Adana Sporunun daha iyi noktalara gelmesi.Bunun gerçekleşmesi adına da her zaman işbirliği çerçevesinde hareket edilmesi gerekiyor” şeklinde görüş belirttiler.  

SPORDA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLATFORMU Üyeleri -Adana ASKF -TFF Bölge Müdürlüğü -TÜFAD -ÇGC -ASGD -MUSADER Başkanlığı -Futbol İl Temsilciliği -İl Hakem Kurulu -TFFHGD Adana Şube Başkanlığı -Saha Komiserleri Derneği