19.02.2021

BAYKAN FEDERASYONUMUZU ZİYARET ETTİ

BAYKAN ADANA ASKF'Yİ ZİYARET ETTİ

Spor Hizmetleri Genel Müdürü, TFF Başkanvekili Mehmet Baykan Adana ASKF'yi ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretin çok önemli olduğunu belirten Adana ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan: Yeni Adana Stadı'nın açılması münasebetiyle Adana'ya gelen Spor Genel Müdürümüz, TFF Başkanvekilimiz, ''Amatör Spor'un Abisi'' Mehmet Baykan, her zaman olduğu gibi sporun temel taşı olan ASKF'mizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır.

Amatörler olarak ''Çok Büyük Ailemizin'' bir parçası olmak hepimizi gururlandırmıştır, dedi. Fırsat buldukça ASKF'leri ziyaret ettiğini belirten Mehmet Baykan: Türkiye'nin 81 ilinde sporun cefasını çeken arkadaşlarımızın başarıları bizleri sevindiriyor. Ben de bu ailenin bir parçası olarak en tabandan gelmiş bir insanım. Gönül işi olan bu camiada emek veren herkesi tebrik ediyorum. Adana'da bizler için önemli bir federasyon kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum, dedi.

TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MUSADER Başkanı Ragıp Okur'un hazır bulunduğu ziyarette ayrıca çiçek ile karşılanan Baykan'a günün anısına federasyon tarafından hediye takdim edildi.