06.02.2018

SİTEMİZ RESMEN YAYINDA!

06.02.2018 tarihi (bugün) Adana ASKF Ali Gülleri Spor Merkezinde Adana'mızın güzide basın mensupları ile istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda söz alan Adana ASKF Başkanımız Ahmet BOZAN katılım gösteren basın mensuplarına çok teşekkür ederek, bugüne kadar yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi. Basın mensuplarının federasyondan gelen haberleri yayınlama hassasiyetlerini minnettar olduğunu belirten Bozan; Amatör Spor camiasının vazgeçilmez unsuru basın mensupları olduğunu belirtti. 

Yeni web sitesi hakkında açıklamalarda bulunan Bozan daha sonra sitenin tanıtımı ile ilgili Bilişim Uzmanı Ufuk TAŞDURMAZLI'ya söz vererek bir sunum yapmasını istedi. Taşdurmazlı'nın geniş sunumu ile basın mensupları hem web sitesi içeriği hemde sosyal medya hakkında bilgi sahibi oldular. 

Toplantıya TFF Bölge Müdürü Akif OFLAZ, TÜFAD Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Gazi YALÇIN, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut UZUNOĞLU ile yazılı ve görsel basının temsilcileri katıldı.

 

Basın toplantısı sonucu Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu resmi sayfaları şu şekilde sunulmuştur;

Adana Amatör Spor Kulubü Resmi Web Sitesi: www.adanaaskf.com.tr

Adana Amatör Resmi Lig Sistemi: www.adanaaskf.net

Adana Amatör Resmi Kulüp Bilgi Sistemi: www.adanaaskf.org

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi Facebook Hesabı: www.facebook.com/adanaaskf

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi Twitter Hesabı: www.twitter.com/adanaaskf

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi Instagram Hesabı: www.instagram.com/adanaaskf

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi Youtube Hesabı: www.youtube.com/channel/UCmYD0kmpjot3C0sw8DMYLig

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi Mail Hesabı: info@adanaaskf.com.tr

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi Android Uygulaması: www.play.google.com/store/apps/details?id=com.mutsev.adanaaskf

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Resmi IOS Uygulaması: www.itunes.apple.com/tr/app/adana-askf/id1331527052?l=tr&mt=8