14.01.2021

ALİ GÜLLERİ ANILDI

GÜLLERİ ANILDI

ASKF Genel Başkanlarımızdan Ali Gülleri vefatının 3. Yılında mezarı başında dualarla anıldı. Kabasakal Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine, Pandemi koşulları dikkate alınarak sınırlı bir katılım sağlandı.

Merhum Başkanımız Ali Güllleri'nin anılarını daima canlı tutacaklarını belirten Başkan Bozan: Ali Gülleri ismi camiamız için önemli bir yere sahiptir, amatör spora yaptıkları güzellikleri anmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Bizlere düşen bu önemli görevi daha iyi yerlere taşımaktır ve bunun için de mücadele ediyoruz. Ali Gülleri ve amatör spora katkı koyan , ebediyete intikal etmiş tüm amatör spor gönüllülerine Allah'tan rahmet diliyor, yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Mekanları cennet olsun inşallah, dedi.

Spora katkı veren tüm herkese teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar: Merhum Başkanımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Spora katkı veren, emek veren ebediyete intikal etmiş başta Ali Gülleri Başkan olmak üzere herkesin mekanı cennet olsun, Peygamber Efendimize komşu olsunlar inşallah, dedi.

Anma törenine katılım gösteren herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Ali Gülleri'nin oğlu Taşkın Gülleri ise: Buraya kadar gelip bizlere destek olan tüm camiaya teşekkür ederiz, dedi. Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okunarak yapılan anma töreninde Merhum Ali Gülleri'nin kabrine karanfiller bırakıldı.

Anma törenine, Ali Gülleri'nin ailesinin yanı sıra, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Çukurova İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, TSYD Adana Şube Başkanı Ahmet Kurtul Çakın, Adana Demirspor Alt Yapı Koordinatörü Ömer Anaydın ve Cengiz Hoşfikirer, İl Hakem Kurulu Başkanı Cahit Kum, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mahmut Uzunoğlu, Büyükşehir Belediye Spor Müdürü Yuşa Davarcı, Eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Tuncer Akdoğan, Türk-İş 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar ile aile dostları ve eski arkadaşları katıldılar.