05.02.2018

KUŞAKLAR SAHİPLERİNİ BULDU

ASKF Başkanı Ahmet BOZAN Seyhan Karate Do Kulübünün düzenlemiş olduğu 1.dönem Kyu Kuşak Sınavına katıldılar. Kuşak Sınavında konuşan ev sahibi ve Seyhan Karate Do Kulübü Başkanı Maşallah AYKURT:

Kulübümüzün bu anlamlı gününde bizlerin yanında olan ASKF Başkanımıza, Yönetim Kuruluna ve İl Temsilcimiz Tahir TÜRKASLAN’a teşekkür ederim, dedi.

İl Temsilcisi TÜRKASLAN ise katılım gösteren tüm sporcuları ve ailelerini kutlayarak, Herkese başarılar diledi.

ASKF Başkanı Dt Ahmet BOZAN ise:

Bugün burada toplanmamıza vesile olan ve geleceğimizin yegane temsilcileri bu evlatlarımızı yetiştiren ve kötü alışkanlıklardan spora yönlendiren siz değerli velileri ve Maşallah AYKURT Hocamı tebrik ediyor ve alkışlıyorum. Gelecekte sizler iyi eğitim alarak bu ülkenin yönetiminde ve her alanında söz sahibi olacağınıza inancım tamdır. Spor her türlü başarıyı birlikte getirir, dedi.

Törende bayrak şiirini gözyaşları içinde okuyan sporcu kızımız Ceren BAKIŞ' a Bozan tarafından çiçek takdim edildi. Karadeniz, Hazar ve Türkiye Şampiyonu Fatma Arife TUNÇ ve Türkiye İkincisi Fatma Nisa TUNÇ ile hatıra fotoğrafı çeken Başkan, her iki sporcuya başarılar diledi.

Düzenlenen törene ASKF Başkan Yardımcısı Ergin ULUN, Denetim Kurulu Başkanı Uğur ŞEKEROĞLU, Karate İl Temsilcisi Tahir TÜRKASLAN ve sporcu aileleri katıldılar.