11.11.2020

DUALAR TAHİR BOĞA İÇİN

DUALAR TAHİR BOĞA İÇİN

Merhum Başkanımız Tahir Boğa ebediyete intikalinin 25. Yılında, ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan'ın da katıldığı törenle kabri başında anıldı.

Federasyonumuz ikinci Genel Başkanımız olan Tahir Boğa'nın ASKF tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Bozan: Merhum Başkanımızı Pandemi koşulları nedeniyle amatör spor paydaşlarımızla bugün burda bir kez daha anmanın sevincini ve hüznünü birlikte yaşıyoruz. Camiamıza büyük katkıları olan tüm başkanlarımızı unutmayacağız. Bir kez daha Merhum Başkanımız Tahir Boğa Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun, katılım gösteren tüm amatör spor gönüllülerine teşekkür ediyoruz, dedi.

Konuşmanın ardından Merhum Tahir Boğa için Kuran-ı Kerim okundu. Dualar edildi. Kabrine güller bırakıldı.

Akkapı Mezarlığı'nda yapılan törene ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, İl Hakem Kurulu Başkanı Cahit Kum, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mahmut Uzunoğlu, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, Akkapıspor Kulübü temsilciler Halil Özüsağlam, Taner Özüsağlam, Antrenörler Razık Uzunağaç ve Aycan Gizir; Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü Başkanı Engin Kanber ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Ercan ve Antrenör Nevzat Karabulut ile Boğa Ailesi adına Yusuf Boğa katıldılar.