12.08.2020

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI KOCAİSPİR'E ZİYARET

Adana ASKF'den FATİH MEHMET KOCAİSPİR’e Ziyaret

Adana ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir makamında ziyaret edilerek kulüplerimize destek taleplerini ilettiler.

Ülkemizde yaşanan Pandemi Dönemi dolayısıyla amatör kulüplerimizin maddi ve manevi desteklenmesi gerektiğini belirten ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan: Yüreğir İlçemiz spor branşlarının yoğun olarak yapıldığı ilçemizdir. Sportif tesislerimizin ve etrafının Belediye Başkanı tarafından da desteklenmesini istiyoruz. Sayın Belediye Başkanımızdan Yüreğir'de bulunan amatör spor kulüplerimizin isteklerinin karşılanmasını istiyoruz.

Sayın Belediye Başkanımızın her daim amatör spora destekleri olacağının bilincindeyiz, dedi. Tesisleşme konusunda önemli yatırımların olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir: Amatör spora yeni tesisler yapma isteğimiz ve çalışmalarımız artarak devam ediyor. Yüreğir'de gençleri sporla buluşturmanın yegane yolu tesisleşmedir. Biz de bu konuda üstümüze düşeni yapacağız Ayrıca belediye olarak yarışmacı değil yetiştirici olacağız, tüm branşlarda olmak için çalışmalarımız devam ediyor, dedi.

Ziyarette ASKF Yönetim Kurulu Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'e günün anısına çiçek takdim ettiler.