23.05.2020

34. YILIMIZ KUTLU OLSUN

''AŞKLA GURURLA DURMADAN YORULMADAN'' 34. YILIMIZ KUTLU OLSUN

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun 23 Mayıs 1986 tarihinde başlayan hizmet süresinin 34. Yılının Kutsal Aylarımızdan Ramazan Ayına ve Arefe Gününe denk gelmesi dolayısıyla mutlu olduğumuzu belirtir; tüm camiamıza ''Nice 34 Yıllara'' temennisiyle Kuruluş Günümüz kutlu olsun.

İlk günden bu yana ''Büyük Ailemiz'' içerisinde her ne mevkide olursa görev almış ve ebediyete intikal etmiş tüm amatör gönüllülerini saygıyla yad ediyoruz. Kuruluştan günümüze kadar amatör spor camiasına bir nebze de olsa katkı sunan sunmaya devam eden tüm kulüp temsilcilerimizi, spor paydaşlarımıza ve değerli amatör spor gönüllerini buradan bir kez daha sevgiyle, saygıyla anıyoruz Onlara federasyonumuz adına çok teşekkür ediyoruz.

Amacı amatör spora dolayısıyla Türk Gençliğine hizmet etmek olan ve bu uğurda ''Aşkla Gururla Durmadan Yorulmadan'' hizmetine devam eden Ben değil Biz olgusuyla hareket eden tüm amatör spor camiamızın güzel insanlarına bir kez daha müteşekkir olduğumuzu belirtmek isteriz. Nice nice 34. Senelere olması dileğiyle, Kuruluş Günümüz Hayırlı Olsun.

Dr Ahmet Bozan Başkan

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu