07.11.2019

KURALAR HAYIRLI OLSUN

Bugün ASKF Toplantı Salonunda çekilen kuralar sonucu gruplar ve fikstürler belli oldu.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ali GÜLLERİ Spor Merkezinde düzenlenen kura çekimine katılan kulüplere ve tüm paydaşlara başarı dileyen ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN;

"2019-2020 Futbol Sezonu tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Bugün katılımın yüksek olması gelecek adına bizleri ümitlendirmiştir. Özellikle U-11 ve U-13 Liglerinde oluşan tablo bizleri mutlu etmiştir. Ayrıca bugün bu salonda 2. Amatör Lig, U-19 2. Lig U-17 Ligleri, U-15 Ligleri kura çekimi de yapılacaktır. Tüm takımlarımızdan isteğimiz karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde müsabakalar oynanması. Birlikteliğimizi ve beraberliğimizi hiç kimse bozamadı, bu güç ile herşeyin üstesinden gelebilecek bir camia olmak bizleri gururlandırıyor." dedi.

Toplantıda söz alan TFF Bölge Müdürü Akif OFLAZ ise;

"Tüm takımlarımızın başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyoruz. Bölge müdürlüğü olarak her zaman futbolun ve kulüplerimizin daha iyiye gitmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu vesile ile yeni sezonun tüm takımlara başta sağlık olmak üzere başarılar getirmesini temenni ediyoruz." dedi.

Törenin ardından kura çekimine geçilerek fikstürler ve gruplar aşağıdaki şekilde belli oldu.

Katılım gösteren bütün takımlarımıza 2019-2020 Futbol Sezonunda üstün başarılar diliyoruz. Sağlıklı ve sakatlıksız bir lig olması temennisi ile herkese Fair Play çerçevesinde müsabakalar oynanmasını umuyoruz.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu

Kura sonuçları ve fikstürler için tıklayınız.