05.11.2019

YÜREĞİR BELEDİYESİNDEN MALZEME YARDIMI

Yüreğir Belediye Başkanlığı tarafından Yüreğir'de bulunan Futbol Kulüplerimize Yüreğir Kültür Merkezinde düzenlenen tören ile malzeme desteğinde bulunuldu. 

Futbol kulüplerinin katılıdğı törende söz alan ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN;

"Yüreğir Belediye Başkanımızın ve değerli ekibinin her daim desteklerini hissettik. Bu sayın Fatih Mehmet KOCAİSPİR Başkan ile düzenlediğimiz ilk malzeme törenimiz. Tüm kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Başkanımızdan bu kadar katkılarına ek olarak salon spor kulüplerimize de destekte bulunulmasını hasseden rica ediyoruz. Bizi kırmıyacağınıda biliyoruz." dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet KOCAİSPİR ise;
"Yüreğirin tüm mahallelerinde hizmet veren değerli kulüplerimize ne yapsak azdır. Çünkü onlar gençliğe hizmet ediyorlar. Bizlerde belediye olarak hep yanlarında olacağız. Eksik olan malzeme desteklerine ilerleyen dönemlerde devam edeceğiz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Malzeme desteği yanında tesisleşme ile ilgili de çalışmalar yapıyoruz. Başkanımızın isteğini tabi ki gözardı etmeyeceğiz. Bu malzeme desteğimize salon spor kulüplerimizi de dahil ettiğimizi belirtmek isterim." dedi.

Törenin ardından malzemeler tek tek kulüplere dağıtılarak hatıra resmi çekildi.