10.10.2019

ADANA ASKF'DEN ANKARA ÇIKARMASI

Amatör Hafta Açılışı nedeniyle ilk defa Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonunda düzenlenen 81 İl ASKF Başkanları ve Spor Paydaşlarının katıldığı Açılış Törenine Adana ASKF tam kadro yer alarak beğeni topladı. Yönetim Kurulu, Amatör Paydaşlar ve Kulüp Başkanlarının katıldığı törenlerde Akdeniz ve Güney İlleri Temsilen Adana ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na günün anısına Adana Tarihi eserlerini içeren el oyması bir tema sunuldu.

Törende söz alan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Gençlik Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez tarafından amatör sporun birlikteliği ve gücü ifade edilirken, gelinen noktada amatöre desteğin en üst seviyede devam edeceği belirtildi. Tüm Türkiye'de tesisleşme ile ilgili çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Adana delegasyonu olarak yapılan törenlerin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ile fotoğraf çekilerek, Adana ASKF olarak yapılan törenlerin ve düzenlenen etkinliklerden duyulan memnuniyet dile getirildi.

Bir kez daha Amatör Haftanın tüm Amatörlere hayırlı olması dilleğiyle.