09.10.2019

ALT YAŞ LİGLERİ HEYECANLI BAŞLADI

Geçen günlerde start alan Alt yaş Grupları müsabakaları Adana'nın çeşitli sahalarında oynanan maçlar ile heyecanlı başladı.

U-12 ve U-14 müsabakaları 28.09.2019 tarihinde oynanan müsabakalar ile; U-16 ligleri 05.10.2019, U-19 Ligleri ise 09.10.2019 tarihinde oynanan müsabakalar ile başladı.

Açılış Müsabakalarında takımlara ve hakeme ASKF tarafından başarı temennisinde bulunularak çiçek takdimi yapıldı.

U-12 ve U-14 yaş ligleri için Gençlik Stadı ve Gündüz Tekin Onay Tesislerinde düzenlenen törenlere ASKF Başkanı Dr Ahmet BOZAN ile Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Futbol İl Temsilcisi Bülent OYMACI, Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp ARIN, Akınspor Başkanı Eski Futbolcu Ercan Aslankeser, Kulüp Başkanları ve antrenörler katıldılar.

U-16 ve U-19 yaş ligleri içinse Ali Hoşfikirer ve Kayhan Kaynak ve Kardeşleri Stadında düzenlenen törenlere ASKF Başkanı Dr Ahmet BOZAN ile Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra Futbol İl Temsilcisi Bülent OYMACI, TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Yalçın, Kulüp Başkanları ve antrenörler katıldılar.

Bu liglerde mücadele edecek olan takımlarımıza başarılar dileriz. Sağlıklı bir lig olmasını temenni ediyoruz. Tüm takımlarımıza Fair Play çerçevesinde bir sezon diliyoruz.

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU