23.08.2019

ASKF'DEN KARATAŞ BELEDİYE BAŞKANI NECİP TOPUZ'A ZİYARET

Adana ASKF'den Karataş Belediye Başkanı Sayın Necip Topuz'a destek ziyareti.

Karataş Belediye Başkanlığı tarafından her yıl kulüplerimize düzenli olarak yapılan malzeme ve nakdi yardım talepleri konusunda Belediye Başkanı Necip Topuz'u ziyaret ettiklerini belirten Adana ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN:

"Sayın Karataş Belediye Başkanımız Necip Topuz amatör spora her daim destek vereceklerini belirtmesi ve amatör sporsever olması bizlere ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerinden destek kapsamında kulüplerimize yardım taleplerimizi ilettik. Karataş Stadı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk," dedi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ise:

"Amatör sporun en önemli faydasının tüm bağımlılıklara karşı yegane yol olmasıdır. Teknoloji bağımlılığı konusunda spor ile önlemler almalıyız. Karataş Stadının yenilenme çalışmalarında sona yaklaştık. Müsabakaları Karataş'ta oynamak istiyoruz. Bu vesile ile bizleri ziyaret eden Adana ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN ve yönetimine teşekkür ederiz." dedi.

Ziyarette ASKF Başkanı ve Yönetim Kurulu tarafından Necip Topuz'a günün anısına çiçek takdim edildi. ASKF Rozeti hediye edildi.