21.08.2019

2019-2020 FUTBOL SEZONU KURALARI ÇEKİLDİ

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ali GÜLLERİ Spor Merkezinde düzenlenen törenle 

Süper Amatör Lig

1. Amatör Lig

U-19 Süper Lig

U-19 1. Lig

U-16 Süper Lig

U-16 1. Lig

U-14 Süper Lig

U-14 1. Lig ve

U-12 Lig'i kuraları çekildi. 

Törene katılan Adana Milletvekili Tamer DAĞLI yaptığı konuşmada:

"Amatör spor geleceğimiz için çok önemli. Bu önemli görevi üstlenen gönlünü koyan amatör kulüp temsilcilerime ve hocalarıma sonsuz teşekkürler sunuyorum. Bu görevleri layıkıyla yerine getiren Merhum Ali GÜLLERİ Başkan'a, Merhum Mehmet ÇİFTÇİ hocama ve bugün vefa gösterilip Süper Amatör Lig'e Ali HOŞFİKİRER isminin tekrar anılmasından dolayı saygıdeğer hocama sonsuz teşekkürler ediyoruz.Ruhlarına Fatiha gönderiyoruz." dedi.

Törene katılan amatör spor severlere hitap eden ASKF Başkanımız Dr. Ahmet BOZAN ise:

"Amatör spor camiasına geldikleri günden bu yana hizmet etmeye çalışan değerli kulüp başkanlarıma sonsuz teşekkürleri sunuyorum ve sizleri alkışlıyorum. 2018-2019 Sezonunda gerek sağlık alanında yaptığımız çalışmalar gerekse emniyet alanında yaptığımız çalışmalar ile Türkiye'ye rol model olduk. 2.500 civarında müsabakanın oynandığı amatör liglerde neredeyse sorunsuz bir şekilde bir sezon geçirdik. Bu müsabakalarda görev alan tüm paydaşlarımıza, dostlarımıza ve tabiki Adana Valimiz önderliğinde Spor İl Müdürlüğümüze ve Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. 2019-2020 yılının özellikle Süper Amatör Lig Ali HOŞFİKİRER Sezonu olarak anılması bizleri gururlandırmıştır. Hocama Allahtan bir kez daha rahmet diliyorum. Sezonumuzun sağlıklı ve sakatsız bir şekilde geçmesi dileği ile hepimize hayırlı olsun." dedi.

TFF Bölge Müdürü Akif OFLAZ ise yaptığı konuşmada:

"Tüm amatör spor kulüplerine başarılar dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Fair-Play ruhunun unutulmayacağı bir sezon olması dileği ile branşolarda mücadele edecek tüm sporcu kardeşlerime ve futbolun paydaşı arkadaşlarımıza sezonun hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

TSYD Genel Başkan Yardımcısı Kerim HOŞFİKİRER ise:

"Vefa İstanbul da bir semt ismi olmadığını bizlere gösteren ASKF Başkanımız Ahmet BOZAN önderliğinde ASKF Yönetim Kuruluna Hoşfikirer ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz. Merhum ağabeyimizi böyle güzel bir şekilde anılması bizleri mutlu etmiştir. 2019/2020 Sezonunun Amatör Spor Kulüplerimize hayırlı olmasını temelli ediyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından kura çekimine geçildi. İlk kurayı Adana Milletvekilimiz Tamer DAĞLI yaparak "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Törene Adana Milletvekili Tamer DAĞLI, ASKF Başkanı Dr. Ahmet BOZAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Bölge Müdürü Akif OFLAZ, TSYD Genel Başkan Yardımcısı Kerem HOŞFİKİRER, Yüreğir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ekrem ULU, İl Hakem Kurulu Başkanı M. Kürşat UÇAR, MUSADER Başkanı Ragıp OKUR, Saha Komserleri Derneği Adana Şube Başkanı Mahmut UZUNOĞLU, TÜFAD Adana ŞubeYönetim Kurulu Üyesi Gazi YALÇIN, Adana Demirspor Altyapı Ceo Gökhan GÖKTÜRK, Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp ARIN, Amatör Spor Duayenimiz Hüsnü KARSLI, Adana Demirspor Altyapı Sorumlusu ve Merhum Ali HOŞFİKİRER'in kardeşi Cengiz HOŞFİKİRER ile kulüp başkanları, kulüp temsilcileri, antrenörler, sporcular, amatör sporseverler ve basın mensupları katıldılar.

Çekilen kura sonuçları için ilgili ligin üstüne tıklayınız.

Süper Amatör Lig

1. Amatör Lig

U-19 Süper Lig

U-19 1. Lig

U-16 Süper Lig

U-16 1. Lig

U-14 Süper Lig

U-14 1. Lig

U-12 Lig