09.08.2019

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Sayın Federasyon Başkanımız Dr Ahmet Bozan, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan Bozan yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

Bayramlar bizleri birbirine yakınlaştıran, insanlarımız arasında yardımlaşma ve dayanışma duygularını zirveye ulaştıran yegane günlerdir. Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

 

Toplumun manevi bir zenginliği olup, birlik ve beraberliği perçinleyen, insani vasıfları ön plana çıkaran, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yükseğe çıktığı Bayramların çok özel ve kutsal günler olduğu unutulmamalıdır.

 

Bu özel günlerde; dargınlık ve kırgınlıkları unutturarak, dayanışma ve yardımlaşmayı önem vermeli, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak idrak etmeliyiz.

 

Kesinlikle unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar,  üzüntüler ve acılar ise paylaşıldıkça azalır.

 

Camiamızda önemli bir yeri olan bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duygulardan uzaklaşarak; paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duygularının yaşanabilmesine olanak sağlanmasıdır.

 

 Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit aileleri olmak üzere, spor camiamızın ve tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramını kutlar; ilimize, ülkemize, spor camiamıza, İslam alemine ve dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini diler, Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına saygı ve sevgilerimizi sunarız.

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU