30.06.2019

ALADAĞ DEMİRSPOR VE SARIÇAM BURUKSPOR U19 PLAY OFF BİRİNCİSİ

2.Amatör Lig Büyükler ve U-19 Play Off Final müsabakaları Ali Hoşfikirer Spor Kompleksinde  29.06.2019 Cumartesi Günü oynanan müsabakalar ile son buldu.

 

2 No'lu sahada oynanan 2. Amatör Lig Büyükler Play Off müsabakasında Aladağ Demirspor ile Kocavezirspor karşı karşıya geldi. Yoğun bir seyirci kitlesinin izlediği müsabakayı 2-1 kazanan Aladağ Demirspor 1. Amatör Lig vizesi alan son takım oldu.

 

1 No'lu sahada oynanan 2. Amatör Lig U-19 Play Off müsabakasını ise normal süresi 1-1 biten müsabakada uzatma dakikalarında bulduğu goller ile 3-1 kazanan Sarıçam Burukspor U-19 oldu. Bu sonuçla Sarıçam Burukspor U-19 gelecek sezon U-19 1.Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazandı.

Müsabakalar sonrasında düzenlenen tören ile birinci olan takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Kupa ve Madalya Törenine ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ve ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri ile TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MUSADER Başkanı Ragıp Okur, İHK Üyeleri, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Uzunoğlu, kulüp başkanları ve temsilcileri ile sporseverler katıldılar.

İZZETTİN TURGUT ANILDI

Amatör spor kulüplerinde başkanlık ve yöneticilik yapan Merhum İzzettin Turgut anısına iki müsabaka öncesi aynı anda saygı duruşunda bulunuldu. Merhum başkana Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

 

Müsabakalarda mücadele eden tüm takımlarımızı ve görev alan tüm paydaşlarımızı tebrik ediyor, sezonun sorunsuz bir şekilde geçmesine yardımcı olan tüm spor camiasına teşekkür ederiz.

ADANA ASKF