18.06.2019

2. AMATÖR LİG U-19 ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDILAR

2. Amatör Lig U-19 müsabakaları tamamlandı. Ali Hoşfikirer 1 ve 2 No'lu Statlar ile Muharrem Gülergin Stadında oynanan müsabakalar sonunda gruplarındab ilk sırayı alan takımlar 1. Amatör Lig U-19'a çıkmaya hak kazandılar.

A Grubunda son maçında Kanal Ufukspor U-19'u 9-0 ile geçen Anadolu 19 Mayıs U-19 takımı şampiyon oldu. ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, Yüreğir Gençlik Spor İl Müdürü Ekrem Ulu, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MUSADER Başkanı Ragıp Okur ve protokol üyelerinin katıldığı kupa ve madalya töreni oldukça kalabalık ve renkli geçti.

B ve C Grubunda oynanan müsabakalar sonucu sırasıyla son maçta rakibi Sarıçam Burukspor'u 3-2 ile geçen Seyhan Kurtuluşspor ile son maçında rakibi Toroslar 1922 takımını 5-0 ile geçen Akdeniz Karataşspor mutlu sona ulaştı. ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, MUSADER Başkanı Ragıp Okur ve protokol üyelerinin katıldığı tören ile kupa ve madalyalar takdim edildi. Kuüplere başarı temennisinde bulundular.

Üst lige yükselen takımlarımızı kutluyor; Yeni sezonda başarılar diliyoruz.

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU