08.01.2018

ADANA AMATÖR SPOR OLİMPİYATLARA HAZIRIZ

Adana Amatör Spor Camiası Olimpiyatlara Hazırız, dedi. 4 Ocak 2018 Perşembe günü saat 18.00 de ASKF Toplantı Salonunda spor camiamızın tüm paydaşlarının katılımcı olarak yerini aldığı ''TÜRKİYE OLİMPİYAT DÜZENLEMEYE HAZIR MI?'' konulu panel düzenlendi. Ülkemiz gençliği ve spor geleceğimiz için çok önemli olan Olimpiyatlar ile ilgili bu panelde konuşmacılar ile katılmcılar arasında bilgi alış verişinde bulunuldu. Sorulara sunumlarla cevap veren konuşmacılar panelin daha da renkli ve akıcı geçmesini sağladı. Panelde Konuşmacı olarak söz alan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi Seyit Bilal PORSUN: Amatör spora olimpiyatları anlatmak için imkan sağlayan Adana ASKF Yönetim Kurulu adına Başkan Ahmet BOZAN'a teşekkür ediyorum. Olimpiyatlar için en önemli unsurun olimpiyat ruhunu özümsemiş yani nesiller yetiştirmektir. Bunun içindir ki son dönemde Türkiye çapında bu yönde çalışmalar yapıyoruz, dedi.

Olimpiyat ruhunu Adana'da ASKF çatısı altında düzenlemekten onur duyduklarını belirten Başkan BOZAN: Değerli katılımcılara bilgi ve birikimlerini bizlerle paylaştıkları için teşekkür ederiz. Adana olarak her zaman konuya müdahil olacağız ve üstümüze düşeni en iyi şekilde yapacağız. Bizlerin değerleri olan olimpiyat madalyalı Turgut AYKAÇ, Doç Dr Pervin BİLİR ve Ramazan ŞANIVAR'a ayrıca teşekkür ederim, dedi.

Panelde konuşmacılara ayrı ayrı Adana ASKF adına günün anısına plaket takdim edildi. TMOK ise Başkan BOZAN' a katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.

KİMLER KATILDI

Etkinliğe ASKF Üyelerinin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Çukurova Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Bilal Oldaç, Seyhan Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Hamit Yıldırım, Yüreğir Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Adana Şube Başkanı Özgür Kaplan ve antrenörler katıldı.

Panelin Konuşmacıları ise:

TMOK Yönetim Kurulu Üyesi- Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Komisyonu
Başkanı Seyit Bilal PORSUN,

Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor
Yüksek Okulu Spor Yönetim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Pervin
Bilir,

1984 Los Angeles Olimpiyat Oyunları’nda boks dalında 57 Kiloda
Ülkemize bronz madalya kazandıran Adanalı Milli Boksör Turgut Aykaç

TMOK Üyesi ve Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Komisyonu Üyesi –
Gazeteci Ramazan Şanıvar