30.05.2019

YÜKSEL GENÇLİK TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Samsun 'da Milli Mücadelenin 100.Yılı dolayısıyla oynanan U-19 Türkiye Şampiyonası Final Grubu müsabakaları sonucu Adana ekibimiz Yüksel Gençlik U-19 Takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

Samsun ilkadım Stadı'nda oynanan final müsabakasının normal ve uzatma süreleri golsüz eşitlikle sonuçlandı. Penaltı atışlarında 4 - 3 üstünlük sağlayan Talasgücü Belediyespor Türkiye birincisi olurken, İstanbul İFA Spor ise Türkiye ikincisi oldu. Üçüncülük müsabakasında Bandırma Baltokspor'u 3 - 2 yenen Adana ekibimiz Yüksel Gençlik Spor, Türkiye üçüncüsü oldu.

Müsabakaları Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun ASKF Başkanı Şener Aydın, TASKK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tanrıyaşükür, Samsun Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Samsun TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak ve Samsunspor yöneticileri de izledi.

U-19 Türkiye 3.sü Olan Yüksel Gençlikspor takımımızın başta Değerli Başkanı Bihter Er Yüksel olmak üzere Kemal Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Antrenör Fikret Akbaş ve bu işin asıl sahibi sporcu kardeşlerimizi kutluyoruz.

Başarılarınızın devamını diliyoruz.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu