16.05.2019

ASKF'DEN SPOR GÜVENLİK ŞUBEYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ASKF'DEN SPOR GÜVENLİK ŞUBEYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr Ahmet BOZAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri yıl içinde müsabakalarda görev yapan emniyet mensupları için Adana Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Spor Güvenlik Şube Müdür Vekili Uğur Çoban:

Amatör Spor Kulüpleri ile bir bütün halinde bu sezon nasıl çalışma yaptıysak, gelecek sezon da aynı şekilde liglerin sorunsuz geçmesi için çaba sarf edeceğiz, dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne teşekkür eden ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan:

Türkiye'de bir ilki yaparak müsabakalarımıza emniyet mensubu tayini yapan Emniyet Teşkilatı'na ve dolayısıyla Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten yıl içinde sorunsuz geçen müsabakalarımızın en önemli etkenlerinden biridir emniyet teşkilatı. Onun için bu birlikteliğimizin daha iyi şartlarda devam etmesi için kendilerine teşekkür etmeye geldik. Tüm emniyet birimlerine müteşekkir olduğumuzu belirtmek isteriz, dedi.

Ziyarette ayrıca Spor Güvenlik Büro Amiri Mehmet İhsan Sipahi, ASKF Başkanvekili Tufan Boydağ, Yönetim Kurulu Üyeleri   Hüseyin Arat ile Tansel Gen, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı MUSADER Başkanı Ragıp Okur ve Şube yetkilileri de hazır bulundular.