06.03.2019

U-19 ŞAMPİYONU DENİZLİ MİTHATPAŞASPOR

U-19 Yaş Ligi Play Off Müsabakaları sonucunda son maçta Vefaspor U-19 takımını 3-0 ile geçen Denizli Mithatpaşaspor U-19 Takımı  mutlu sona ulaştı. 

Play Off müsabakalarında 6 takım arasında oynanan müsabakalar sonucunda oynadığı 5 müsabakanın 3'ünü kazanan, 2 müsabakadan da beraberlik ile ayrılan Denizli Mithatpaşaspor Adana Şampiyonu oldu. 

Müsabaka sonrasında yine her zaman olduğu gibi şampiyon takıma kupaları ve madalyaları ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, ASKF Başkanvekili Tufan Boydağ, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Tüten, Hüsayin Arat, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, İHK Önceki Başkanı Turgut Şafak Ursavaş, Denizli Mithatpaşaspor Kulübü Başkanı Alpaslan Sünme ve spor adamları tarafından takdim edildi.

Törende konuşan ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan:

Bugün gerçekten bir başarı hikayesi var. Şampiyon olmanız aslında çok önemli. Çok büyük takımlar arasında sıyrılıp Adana şampiyonu olmanızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı alınlarınızdan öpüyorum ve Kulüp Başkanı Alpaslan Sünme İle Antrenör Cem Şu kardeşimizi kutluyorum, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum, dedi.

Adana Şampiyonu olan ve ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Denizli Mithatpaşaspor Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve yönetim kurulunu kutluyor, başarılar diliyoruz. 

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU