13.12.2018

TÜRK KIZILAYI ADANA ŞUBESİNDEN MÜSABAKA SAĞLIKÇILARINA ANLAMLI YARDIM

Adana ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Müsabaka Sağlıkçıları Derneği Başkanı Ragıp Okur ve yönetim kurulu üyeleri Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı  Ramazan Saygılı:

Bizler Türk Kızılayı Adana Şubesi olarak sporun ve dostluğun önemine her zaman değer verdik. Bu topluma faydalı bireyler yetiştirmek ve bu bireyler yetiştiren camialara yardım etmek hepimizin borcudur. Bu manada Türk Kızılayı olarak ASKF Başkanı önderliğinde gençliğimiz ve geleceğimiz düşünülerek yapılmış bu çalışmayı destekliyoruz. Sağlık en önemli konudur. Müsabaka Sağlıkçıları Derneğine çalışmalarında başarılar diliyoruz, her daim yanlarında olacağız, dedi.

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ise Ramazan Saygılı'ya kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ederek:

Dostumuz, ağabeyimiz değerli Başkan Ramazan Saygılı'ya destekleri için teşekkür ederiz. Spor yapan gençlerimizin sağlığı bizler için en önemli konudur. Hassasiyetle konu üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Dünyanın her yerinde sıcaklığı hissedilen Türk Kızılayının MUSADER e de destek vermesi çok anlamlı. Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve ekibine teşekkür ediyoruz, dedi.

MUSADER Başkanı Ragıp Okur ise:

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'nın bu nazik jesti bizler için çok önemli ve değerlidir. Tüm müsabakalarda sağlıkçı bulundurulması ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bize katkı veren Başkan Saygılı'yı spor camiası adına teşekkür ediyoruz, dedi

Ziyarette ayrıca Adana ASKF ile Türk Kızılayı Adana Şubesinin ortak çalışması ve projelerde beraber olması yönünde de kararlar alındı.

TÜRK KIZILAYI TARAFINDAN SAĞLIKÇI ÇANTALARI YARDIMI

Türk Kızılayı Adana Şubesinde gerçekleşen ziyarette Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından sağlıkçı çantaları MUSADER Başkanlığına teslim edildi.