02.12.2018

SPORUN STK’LARI  TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTU

SPORUN STK’LARI  TEK ÇATI ALTINDA BULUŞTU

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ev sahipliğinde sporun içinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve temsilcilerinin yer aldığı ‘’GELENEKSEL SPORDA STK BULUŞMALARI’’ 30.11.2018 tarihinde TÜFAD Adana Şube Tesislerinde yapıldı.

Buluşma paydaşları olarak toplantıya;

 Adana ASKF adına Başkan Dr Ahmet Bozan,

TFF Bölge Müdürlüğü adına Bölge Müdürü Akif Oflaz,

TÜFAD Adana Şube Başkanlığı adına Başkan Mehmet Sümer,

ÇGC adına Başkan Cafer Esendemir

TSYD Adana Şube Başkanlığı adına Başkan Ahmet Kurtul Çakın,

ASGD Adana Şubesi adına Başkan Mustafa Boz

Futbol İl Temsilciliği adına İl Temsilcisi Bülent Oymacı

İl Hakem Kurulu adına Başkan M. Kürşat Uçar

Saha Komiserleri Derneği adına Başkan Mahmut Uzunoğlu

Müsabaka Sağlıkçıları Derneği adına Başkan Ragıp Okur

İle paydaş STK yöneticileri hazır bulundular.

 

Toplantının ev sahipliğini üstlenen ve bu fikri ortaya atan ASKF Yönetim Kurulu adına söz alan ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan:

Sporun gönüllüleri ve spora tüm zamanlarını ayıran, yaptığı işleri layıkıyla yapmaya çalışan sporun stk ile rutin olarak bir çatı altında buluşma fikri bizlerde ilk oluştuğunda çok heyecanlandık. Gerçekten spora büyük hizmetler veren bu paydaşlarımızla Adana’da sporun tüm sorunlarını tartışabilir, çözümler noktasından fikirler üretebiliriz. Birlikten kuvvet doğar olgusu ile hareket etikçe aşamayacağımız, çözemeyeceğimiz sorun kalmayacağını umuyorum. Bugün burada birbirini tanıyan ama bir masa etrafında hiç buluşmamış dostlarla ‘’Büyük Bir Aile’’ olduğumuzu belirtmek ve ortak hareket ederek amacımızın sadece hizmet etmek olduğunu belirtmek isteriz. Tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Buraya kadar gelen tüm dostlarımıza, amacı spora hizmet etmek isteyen yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz, dedi.

TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz ise:

Camianın birlik ve beraberliği için bu tip etkinlikler önemli.  Mevcut sıkıntılar için ve oluşabilecek sıkıntılar ile ilgili bu toplantılar verimli olacak. Fitili ateşlediği için ASKF Başkanı Ahmet Bozan2a çok teşekkür ederim.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Ahmet Kurtul Çakın sözlerine ASKF Başkanı Ahmet Bozan ve ekibine teşekkür ederek başlayan Çarkın:

Tabi ki bu güzel bir birliktelik. İnşallah bunun devamı sağlayacağız. TÜFAD tan sonra üçüncü ev sahibi olarak sizleri ağırlamaktan onur duyacağız.

Yeni atanan İl Hakem Kurulu Başkanı M. Kürşat Uçar ise:

Görev aldığımız günden bu güne her daim bizlere destek olan ASKF Başkanı ve Futbol İl Temsilcimize çok teşekkür ederiz. Burada bulunmaktan keyif alıyoruz. Amacımız iyi insan olabilen hakemler yetiştirmek, dedi.

Toplantıya katılan tüm STK Temsilcileri bu fikri oluşturduğu için ASKF Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek günün anlam ve önemine binaen hep birlikte resim çekildiler.