09.11.2018

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

ASKF Başkanımız Dr Ahmet Bozan 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün  80. Yıldönümü dolaysıyla mesajı:

''Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bu azim ve kararlılığını tarih boyunca devam ettirecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, önderlik ettiği istiklal mücadelemizde eşsiz zaferler elde edilmiş ve milletimizi aynı utku etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetimiz ile tüm dünyanın büyük beğeni ve takdirini kazanmış kahraman bir asker, saygın bir liderdir.

Sadece Türk milleti için değil, insanlık için büyük önem ve değere sahip olan Atatürk, esaret altına alınmaya çalışılan mazlum bir milletin kurtuluşunun kahramanı, istikbalimizin ise yegane esin kaynağıdır. Bundan dolayıdır ki, 10 Kasım'ı matemden daha ziyade, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük azimle çalışmaya ve daha ileri ufuklara varmaya vesile saymaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde şahsım, federasyonum ve kulüpler adına bir kez daha rahmet, minnet ve özlem ile anıyoruz, ruhları şad olsun."

ADANA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU