04.11.2018

TAHİR BOĞA ÖLÜMÜNÜN 23. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

TAHİR BOĞA 23. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILDI
01 Ekim 1987 - 08 Eylül 1993 Yılları arasında ASKF Başkanlığı yapmış, aynı zamanda ASKF Kurucu Yönetim Kurulunda aktif olarak çalışmış olan, 12 Ağustos 1986 tarihinde İlk yönetim kurulunda Genel  Başkanvekili  görevinde bulunmuş; 4 Kasım 1995 Günü vefat eden Merhum Başkanımız Tahir Boğa ölümünün 23. Yılında 04 Kasım 2018 Pazar Günü saat 10.00 da Akkapı Mezarlığında kabri başında Kuran-ı Kerim okunarak anıldı.

Düzenlenen törende konuşan ASKF Başkanımız Dr Ahmet BOZAN:
Merhum Başkanımız Tahir Boğa Adana amatörü için önemli bir isimdi. ASKF 'nin kurulması için önemli hizmetler yapmıştır. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Merhum Başkanımızın her yıl anılması için, ailemizin de izni olursa tabi ki, girişimde bulunacağız, dedi.

Adana ASKF Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden Akkapıspor Kulübü Başkanı Aygün Gizir, Akkapıspor'a büyük emekleri olan Tahir Boğa Başkanı unutmayacaklarını söyledi.

Törene,ASKF Başkanı Ahmet Bozan, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri,Futbol İlTemsilcisi Bülent Oymacı, Akkapıspor Kulüp Başkanı Aygün Gizir, Hadırlıgücü Kulüp Başkanı İrfan Şeflek,Akkapıspor ile Hadırlıgücü altyapı futbolcuları ile Merhum Tahir Boğa'nın ailesi ve sevenleri katıldı.

Merhum Başkanımıza Allah'tan rahmet diliyor, mekanları cennet olsun.
ADANA ASKF