31.10.2018

DÜNYA ŞAMPİYONUNA ÖDÜL

15-23 Eylül 2018 Tarihinde İtalya'nın Venedik kentinde düzenlenen Kick Boks Dünya Gençler Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Fırtına Fight Spor Kulübü sporcumuz Mahsun Teker'e ASKF tarafından altın ile ödüllendirildi.

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ve yönetimini, Fırtına Fight Spor Kulübü Başkanı A. Alpaslan Benli ile ziyaret eden Mahsun Teker, ülkeme madalya kazandırdığım ve Bayrağımızı dalgalandırdığım için çok mutluyum. Çok Çalışacağım ve başarılı olmak için uğraşacağım. ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ve yönetim kuruluna bu hassasiyetleri için çok teşekkür ederim. Gerçekten bizim için çok önemli hatırlanmak ve ödül verilmesi. Salon sporları adına mutluyuz, dedi. 

ASKF Başkanı Dr Ahmet Bozan ise: Ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Bu büyük başarıda emeği olan herkesi ve tabi ki hem antrenör hem de kulüp başkanı olan A. Alpaslan Benli'ye spor camiası ve federasyon adına çok teşekkür ederiz. Başarı sizden ödül bizden mantığıyla ilerliyoruz, yarım elma gönül alma bizim çabamız. Tüm sporcularımıza üstün başarılar dileriz, dedi. 

ASKF de gerçekleşen törene Genel Sekreter Ergin Ulun, Başkan Yardımcısı Bilal Taşdurmazlı, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Büyükyolaçan ve Denetim Kurulu Başkanı Uğur Şekeroğlu katıldılar.