02.10.2018

AÇILIŞA DAVET

Öncelikli olarak amatör liglerimizde dostluk, kardeşlik, barış ve Fair Play'in önem kazandığı Adana'mıza yakışan güzelliklerin yaşandığı bir amatör spor ortamı; güzel ve sağlıklı  bir sezon olmasını diliyoruz.
Amatör spor geleceğe ışık tutan yegane gençlik hareketidir. Herkesin barış dili kullanması, dürüst oyun çerçevesindeki anlayışın ilke edinilmesi ASKF olarak bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. 
Temennimiz bu ilkelerin hiç bozulmadan sürdürülebilmesi ve amatör spor severlerin tribünlerde  omuz omuza Türkiye'ye örnek olacak birlik ve beraberliğimizin taçlandırılmasıdır.
Tüm branşlarda mücadele edecek ‘’Kahraman’’ kulüp başkanlarımıza futbolda Süper Amatör Lige adını verdiğimiz  ‘’Ali Gülleri Sezonu'' münasebetiyle bu sezonun adına yakışır şekilde geçeceğine de inancımız sonsuz...
Amatör sporun altın sayfalarında izleri bulunan Ali Gülleri'nin bizlere miras bıraktığı amatör ruhun  yüceltilerek yaşatılması, amatör spora en büyük katkı olacaktır.
2018-2019 Sezonuyla birlikte inanıyoruz ki, ülke amatör sporuna en büyük katkıyı genç kardeşlerimiz, ülkemizin geleceğinin teminatı çocuklarımız sağlayacak, geleceğimizin emin ellerde olduğunu bizlere ispat edeceklerdir.
Geçmiş geleceğe yön verir. Bizler geçmişimizden ders alan insanlarız. Amatör Spora on yıllarca destek veren tabiri caizse duayen olmuş Duayenlerimize ‘’Amatör Spora Adanmış Hayatlar'' Onur ödülü ile açılışta bir ilke imza atmak istiyoruz. Bu anlamda büyüklerimizin değerinin, anlamının tartışılmaz olduğunu belirtmek isteriz.
 Rakibe saygıyı ilke edinen, dürüst oyununa değer katan bir amatör spor ailesi dileğimizle yeni sezonda tüm takımlarımıza, sporcularımıza, yöneticilerimize, teknik adam, saha komiserleri, sağlıkçılarımıza, emniyet birimlerimize ve hakemlerimize başarılar diliyoruz.
Bu vesile ile Amatör Spor Dostlarıımızı ve Adanalı spor severleri 04 Ekim 2018 Perşembe Günü saat 17.00’de Beşocak Fatih Terim Stadı’nda Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ın da onurlandıracağı Amatör Ligler Açılış Törenine davet ediyoruz.
Sevgi,saygı,barış, hoşgörü ve kardeşliğin amatör spordan hiç eksilmemesini temenni ediyoruz.
ADANA ASKF