04.07.2018

ADANA VALİMİZDEN ASKF'YE TEŞEKKÜR

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Adana'nın Babacan Valisi Sayın Mahmut DEMİRTAŞ'ı makamında ziyaret ederek 2017-2018 sezonunda kulüplerimize verdikleri destek için teşekkür plaketi sundular. Başkan Ahmet BOZAN:

Sayın valimizin her zaman amatör sporun yanında olduğunu yıl boyunca hissettik. Adana Amatör Spor Kulüplerimiz adına minnettar olduğumuzu kendilerine belirtmek isteriz. Gerçekten camia olarak sayın valimizin sıcaklığını tüm müsabakalarımızda hissettik. Onbinlerce sporcumuza tesislerini en iyi şekilde açarak gençlerimizin uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan kurtulmasında ve spora yönelmesinde çok büyük emekleri olmuştur. Bizleri makamında kabul ettiği için Amatör Spor Dostu Sayın Valimize kulüplerimiz adına çok teşekkür ederiz.

 

Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ise:

"Çocuklarımız ile Gençlerimizin Spora Kazandırılması ve Sosyal Olarak Yetişmesi Konusunda Amatör Spor Kulüplerine Çok Önemli Görevler Düşmektedir. Bu Bağlamda Ziyaretimize Gelen Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Ediyorum.

Amatör Spor Kulüplerimize Bu Güne Kadar Olduğu Gibi Bu Günden Sonrada Desteğimiz Sonuna Kadar Devam Edecektir." dedi.